سلام مهمان عزیز ، اگر این پیغام را مشاهده میکنید به معنی آن است که شما هنوز ثبت نام نکرده اید ! ثبت نام کنید و از تمام امکانات انجمن بهرمند شوید.
اگر قبلا ثبت نام کرده اید وارد شوید
طراحی سایت لاو اسکین
دانستنی های طب سنتی
#1
آیــــــازود خسته می شویــد؟


هر روز صبح به مدت یک ماه کشمش زرد بخورید
تفاوت را متوجه خواهید شد.
نقل قول
لایک شده توسط: mahboobeh ، mraliw
#2
اسفناج درماني به سبك بوعلي‌سينا

ماساژ صورت با اسفناج تاثیر زیادی در فرم‌گیری عضلات صورت و آبرسانی و تغذیه  سلول‌های پوستی دارد. این ماسک از آن جهت که با برگ‌های تازه اسفناج و شیر تازه پرچرب تهیه می‌شود علاوه بر آبرسانی به سلول‌های پوست به افزایش نشاط و شادابی آنها نیز کمک کرده و پوستی با نشاط و جوان به خانم‌ها هدیه می‌کند. برای تهیه این ماسک کافی است 2 برگ اسفناج بزرگ و تازه را در نصف لیوان شیر جوشیده و داغ بریزید و آن را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. این کار موجب می‌شود تا برگ‌ها نرم و لطیف شود. بعد از این مدت برگ‌ها را از شیر خارج کرده و آنها را به کمک قاشق یا هاونگ به صورت خمیر درآورید و روی صورت‌تان ماسک کنید. اجازه دهید این ترکیب 20 دقیقه تا نیم ساعت روی صورت‌تان بماند. سپس آن را با کمک آب نیمه ولرم بشويید.
نقل قول
لایک شده توسط: mahboobeh ، mraliw
#3
درمان سریع برای #آفت_دهان 

✍سماق رو در دهان به صورت غرغر در دهان بچرخانید 
?مصرف نسخه سیر و آب عسل هم موثر هست

♻️استاد علیان 
┅┅❅❈❅┅┅
نقل قول
لایک شده توسط: mahboobeh ، mraliw
#4
درمان نقرس با طب سنتی .



یکی از عوامل بروز نقرس، مصرف کم مایعات در طول روز است

این بیماری با درد و تورم ناگهانی مفاصل خود را نشان می‌دهد و اگرچه درمان‌های دارویی می‌تواند آن را درمان کند اما از قدیم روش‌های سنتی هم برای بهبود و درمان به طریق خانگی رایج بوده است.متخصصان طب سنتی راهکارها و پیشنهادهایی برای بهبود این بیماری دارند که در ادامه به آنها اشاره می‌شود.

برحسب تحقیقات مشخص شده یکی از عوامل بروز نقرس در افراد مبتلا به این بیماری، عدم عادت به نوشیدن آب یا به بیان بهتر، مصرف کم مایعات در طول روز است.به کلیه برای کارکرد بهتر باید آب به مقدار کافی برسد و وقتی که این میزان کم باشد علاوه بر بروز اختلالات متعدد کلیوی، زمینه ابتلا به نقرس هم تشدید می‌شود.

استفاده از گیلاس به دلیل خواص و اثراتی که در کاهش میزان اسید اوریک دارد یکی از توصیه‌های پرکاربرد به منظور پیشگیری و همچنین بهبود نقرس است.قهوه نیز از جمله مواد غذایی دارای خاصیت کاهنده اسید اوریک به شمار می‌رود که می‌تواند در درمان و به‌ویژه پیشگیری از ابتلا به نقرس سودمند باشد.
علت بیماری نقرس
گیلاس به دلیل اثراتی که در کاهش میزان اسید اوریک دارد برای پیشگیری و بهبود نقرس مفید است

مصرف منظم روزانه (به مقدار کم) آب سبزیجات و صیفی‌هایی همچون چغندر، هویج و خیار هم تا حدی برای افراد مبتلا به نقرس مفید است و به پیشگیری از ورود آن به فاز حاد کمک می‌کند اما حتما باید توجه داشت تمام آن مواد غذایی که گفته می‌شود برای بیماران دچار نقرس مفید محسوب می‌شود در واقع وقتی مفید است که در حد بسیار کم و متعادل استفاده شود.

بیماران مبتلا به نقرس علاوه بر اینها باید از خوردن برخی مواد غذایی که در آنها پورین وجود دارد، بپرهیزند. به عنوان مثال، انواع ماهی (بویژه شاه‌ماهی، ساردین، سالمون و قزل‌آلا)، نان‌های شیرین، قند و آبنبات، دل و جگر، نخود، لوبیا، انواع گوشت، گل‌کلم، اسفناج و قارچ‌های خوراکی از جمله این مواد به شمار می‌رود.
نقل قول
لایک شده توسط: mraliw
#5
مزاج_مغزهای_گیاهی

✅ بادام هندی: گرم و خشک 
✅ گردو: گرم و خشک
✅ بادام درختی: کمی گرم و تر
✅ پسته: گرم و خشک
✅ بادام زمینی: گرم و تر
✅ بادام کوهی:گرم و خشک
✅ کنجد: گرم و تر
✅ شاهدانه: گرم و خشک
✅ تخمه آفتابگردان: گرم و تر
✅ تخمه کدو: سرد و تر
✅ تخمه هندوانه: سرد و تر
✅ تخمه خربزه: گرم و تر
✅ چلغوز: خیلی گرم و خشک
نقل قول
لایک شده توسط: mraliw




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان